Voor de komende 4 maanden zal ik waarnemen voor Anne en uitsluitend de behandelingen van baby’s, kinderen en zwangere vrouwen in de praktijk over nemen.

De vrijdagen ben ik aanwezig op de praktijk.
Ik ben afgestudeerd als osteopaat aan de International Academy of Osteopathy waarna ik begonnen ben met de post graduate opleiding osteopathie bij kinderen. Hier heb ik Anne ook leren kennen.

In de gezondheidszorg werken en met mensen en kinderen bezig zijn heb ik altijd al gewild. Osteopathie is een fantastische manier om dit te kunnen doen! Elk lichaam is uniek en het opsporen van de oorzaak van een klacht is altijd een interessante zoektocht. Het is heel bijzonder hoe ons lichaam werkt en hoe alles met elkaar verbonden is. Zeker bij kinderen zie
je dat je met wat zachte correcties al heel snel een groot verschil kunt maken. Het is mooi om te zien hoe je ze hiermee de kans kunt geven zich zo optimaal mogelijk te ontwikkelingen.

Contact:
Aylene@osteopathiekuilboer.nl