Anneheader02Mijn naam is Anne Kuilboer.

Naast mijn werk als fysiotherapeut ben ik in 2008 begonnen met de studie voor osteopathie aan de International Academy of Osteopathy waar ik in 2014 de titel Osteopaat D.O.heb behaald.  Op dit moment ben ik bezig met mijn Master of Science.

Osteopathie inspireert en motiveert mij enorm omdat het een geneeswijze is, die zich richt op het lichaam als één geheel. Bovendien behandelt het niet alleen de functiestoornissen, maar gaat ook op zoek naar de oorzaken hiervan. Het doel om samen aan de gezondheid te werken zie ik als een uitdaging.

Naast mijn studie en werk heb ik altijd fanatiek gesport. Door mijn ruime ervaring als sporter maar ook als verzorger van topsporters kan ik mij goed verplaatsen in de situatie van de sporter.

Ik heet u van harte welkom in mijn praktijk in Hoorn!